Ova biljka me je spasila od raka: Muškarac otkrio neverovatno iskustvo! (RECEPT)

Your ads will be inserted here by

Easy Plugin for AdSense.

Please go to the plugin admin page to
Paste your ad code OR
Suppress this ad slot.

Ovo je priča o jednom čoveku iz Bugarske koja govori o njegovom životu i borbi sa opakom bolešću. Njegova priča mnogim ljudima je dala nadu, a evo i zašto!

“U 2002. godini lekari su otkrili benigni tumor u mom mozgu. Odmah sam primljen u bolnicu BLD – Sofja na operaciju. Tumor je bio veličine 5,5 cm, ali je operacija bila uspešna. Operisali su me najbolji neurohirurzi u Bugarskoj.

Posle dve godine tumor se ponovo vratio i narastao do gotovo iste veličine. Morao sam na novu operaciju, ovoga puta lasersku, ali nakon operacije leva ruka i noga su mi postale paralizovane. Lekari su ispitivali moj tumor za koji se ispostavilo da je atipičan.

Onda sam otišao na onkologiju, nakon čega je usledila radioterapija, ali ni to nije pomoglo. Tumor je opet izrastao i nova operacija je bila zakazana. Posle operacije otišao sam na rehabilitaciju i tamo, na moju sreću, upoznaočoveka koji je promenio moj život.

Taj čovek je bolovao od raka bubrega. Na žalost, njegova operacija je prošla neuspešno, a doktori su rekli da mu je ostalo još samo 3-4 meseca života.

Onda je upoznao jednu ženu koja mu je ispričala o biljci koja može da izleči ovu opaku bolest i kako da pripremi lek od nje. Biljka se zove crna zova. To je grm koji raste oko rečnih kanala, i daje plod koji podseća na borovnice.

Plodovi sazrevaju krajem avgusta i početkom septembra. Plod treba da bude dobro zreo da bi imao lekovita svojstva. Kada uberete bobice, operite ih i stavite u tegle, ređajući naizmenično jedan red bobica, pa jedan redšećera, dok se tegla se ne napuni do vrha.

Čuvajte teglu na mestu gde ima sunca, tako da može da dođe do vrenja. Nakon dve nedelje, teglu treba zatvoriti istaviti u frižider.

Foto: Shutterstock / Crna zova

Foto: Shutterstock / Crna zova

Možete napraviti 2, 3 ili 4 tegle, ali morate imati najmanje dve da biste imali dovoljno ovog leka do iduće godine.
Uzimajte najmanje 1 kašičicu svakog jutra na prazan stomak, 10 minuta pre obroka.

Čovek koji je mi je rekao za ovu biljku me je ubedio u njena lekovita svojstva. On je počeo da konzumira ovaj lek u trenutku kada su mu lekari saopštili da nema šanse za izlečenje.

Meseci su prošli, a on je još uvek živ! Rezultati na kontroli su pokazali da je rak nestao. Onda sam počeo i ja da uzimam, ali sam prvo sačekao 2 meseca kako bih ubrao crnu zovu, pripremio lek i počeo da ga primenjujem. Četiri godine je prošlo od moje poslednje operacije, a tumor se nije vraćao.

Ispričao sam mnogim ljudima o lekovitoj moći crne zove i nakon razgovora sa jednom doktorkom saznao sam da je jedna njena pacijentkinja izlečla rak dojke koristeći isti lek. Tokom kontrole i njeni rezultati su pokazali da je rak nestao.

loading…

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *